Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Poteza zrelosti

Jože Možina
Za vas piše:
Jože Možina
Objava: 11. 07. 2020 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 09.07.2020 / 08:07

Poteza zrelosti

Aktivnosti Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU), ki jih usmerja specializirano državno tožilstvo, so pričakovane, a imajo hkrati za tiste, ki stojijo za njimi, nasproten učinek od pričakovanega.

Aktivnosti Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU), ki jih usmerja specializirano državno tožilstvo, so pričakovane, a imajo hkrati za tiste, ki stojijo za njimi, nasproten učinek od pričakovanega. Politično podzemlje, ki slovensko državo v veliki meri razume in izkorišča kot svoj fevd, je v novi vladi Janeza Janše videlo absolutno grožnjo za svoj obstoj. To izvorno udbovsko podzemlje se je spustilo v odkrito »vojno« z novo vlado, še preden je bila vzpostavljena, in to z vsemi sredstvi, ki jih ima na razpolago: od uličnih protestov svojih privilegiranih stanov do pomembnih medijev in vertikalno povezanih skupin na tožilstvu, policiji in v drugih ustanovah.

Stvari pa so šle z organizirano medijsko kampanjo, manipulacijami, celo ščuva­njem tako daleč, da se je pri številnih neopredeljenih državljanih vsadil dvom, ali je minister Zdravko Počivalšek sploh kaj kriv. Poleg tega so alternativni mediji in družbena omrežja poskrbeli za primerjavo, kako ti isti organi niso reagirali...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh