Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Korona nam ne more do živega«

Za vas piše:
M. J.
Objava: 05. 09. 2020 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 02.09.2020 / 12:31
»Korona nam ne more do živega«

»Korona nam ne more do živega«

Animatorji v Šmartnem smo se od marca pripravljali na oratorij z naslovom »Zaupam, zato si upam!« ter bili potem sredi junija postavljeni pred dejstvo, da ga ne bo.


Animatorji v Šmartnem smo se od marca pripravljali na oratorij z naslovom »Zaupam, zato si upam!« ter bili potem sredi junija postavljeni pred dejstvo, da ga ne bo. Razmišljali smo, da bi lahko namesto oratorija v istem terminu (17.–22. 8. 2020) pripravili program zase, in ko smo tako začeli sestavljati skelet dogajanja, priključili zadnjemu delu našega programa še program za bodoče birmance ter vse skupaj tokrat preselili v Zgornji Tuhinj. Odločili smo se, da si za osrednji lik vzamemo Mojzesa in se skupaj z njim odpravimo na pot z geslom: »Izberi si življenje!« Ves teden se nas je zbiralo okrog 15 animatorjev, zadnje tri dni pa se nam je pridružilo še 20 bodočih birmancev, ki so se na dogodek prijavili.

Hvaležni smo, da so nam bile razmere naklonjene, da smo lahko izpeljali vsaj prilagojeni program, in vsem, ki so nam priskočili na pomoč. In seveda, hvaležni s...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh