Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Za dober spanec

Za vas piše:
Barbara Kozan
Objava: 03. 10. 2020 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 01.10.2020 / 05:38
Za dober spanec

Za dober spanec

Vznemirljivi dogodki čez dan, razburjenost, skrbi, nemir, nervoza, duševna preobremenjenost, stres in pretirana občutljivost na dražljaje iz okolja, npr. cestni hrup, nam preprečujejo, da bi zvečer v miru zaspali.


Vznemirljivi dogodki čez dan, razburjenost, skrbi, nemir, nervoza, duševna preobremenjenost, stres in pretirana občutljivost na dražljaje iz okolja, npr. cestni hrup, nam preprečujejo, da bi zvečer v miru zaspali. Pri tem si lahko pomagamo s pripravki iz zdravilnih rastlin, npr. s kapljicami za lahko noč, ki jih vzamemo uro pred spanjem. 25 teh kapljic si nakapamo v vodo ali čaj. Kapljice vsebujejo izvlečke korenin baldrijana, cvetov in listov gloga, storžkov hmelja, listov poprove mete in melise, zeli bazilike, materine dušice, pasijonke in šentjanževke ter cvetov sivke.

Baldrijan je glavna zdravilna rastlina s pomirjevalnim učinkom. Zelo pomaga pri prenašanju žalosti, stresa, jeze in zaskrbljenosti. Pripomore k hitrejšemu spancu. Glog pomaga pri živčnih srčnih težavah. Hmelj pomirja in spodbuja spanec. Bazilika, materina dušica, melisa v ljudski medicini pomag...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh