Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Duhovnik Miran Kelvišar – oproščen vseh obtožb

Objava: 05. 12. 2020 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 03.12.2020 / 10:36

Duhovnik Miran Kelvišar – oproščen vseh obtožb

Pred tremi leti je bil odmeven dogodek, ko je gospod župnik Miran Kelvišar začel s prenovitvenimi deli v župnijski cerkvi v Motniku.

Pred tremi leti je bil odmeven dogodek, ko je gospod župnik Miran Kelvišar začel s prenovitvenimi deli v župnijski cerkvi v Motniku. Tedaj ga je gospa Marija Drolc obtožila, da je skrunil grob v cerkvi in da se je neprimerno obnašal do nje. Sedaj je gospod Miran poslal naslednje sporočilo, ker sta bili obe ovadbi brez dokazov in ustavljeni:

V zvezi z lažno sproducirano afero in lažnimi kazenskimi ovadbami Marije Drolc glede dogodkov v župniji Motnik v času mojega župnikovanja Vam sporočam naslednje:

– »Okrožno državno tožilstvo v Ljubljani z Zunanjim oddelkom v Domžalah je s sklepom št. DOM-Kt5249//MI/ML z dne 26. 3. 2019 zavrglo lažno kazensko ovadbo glede oskrunitve groba zadnjih motniških graščakov, ker ni bilo storjeno nobeno kaznivo dejanje, saj se omenjena grobnica nahaja na povsem drugem kraju v cerkvi.«

– »Okrajno sodišče Kamnik je v zvezi z lažno prijavo na PP Kamnik izdalo sodbo št. ZSV 315/2017 z dne 25. 9. 2020, ki sem jo prejel 5. 10. 2020 in...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh