Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Bili smo zraven in tudi bomo!

Za vas piše:
Jože Plut
Objava: 19. 06. 2021 / 22:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 16.06.2021 / 06:09

Bili smo zraven in tudi bomo!

Ne vem čisto natančno, kakšno bi bilo praznovanje 30-letnice slovenske samostojnosti in demokracije, če bi v Sloveniji bila vlada neke druge politične opcije, mislim pa, da bi slavja, tudi zaradi izkušenj slavij v preteklosti, bila drugačna.

Ne vem čisto natančno, kakšno bi bilo praznovanje 30-letnice slovenske samostojnosti in demokracije, če bi v Sloveniji bila vlada neke druge politične opcije, mislim pa, da bi slavja, tudi zaradi izkušenj slavij v preteklosti, bila drugačna. Vsekakor se praznovanja veselim. Veselim se veselja in ponosa, veselim se slovenskih zastav in slovenske pesmi (ne samo pesmi v slovenskem jeziku, pač pa tudi slovenskih ljudskih in narodnih pesmi), veselim se maš za domovino in blagoslovov slovenskih zastav. Veselim se tudi tega, da po vse več slovenskih krajih na vidnih mestih in na vse več hišah plapolajo slovenske zastave.

Še bolj pa bi se veselil, če bi kot narod, bolje rečeno, politična združba, ki ne dopušča vladati legitimno izvoljeni vladi, skupaj z njo zaradi veselja, da imamo lastno državo in demokracijo že 30 let, politični boj spremenila v politični mir, politični mir, ne molk, zaradi veselja, ker smo že 30 let samostojna in demokratična država ter tudi zaradi polletnega pr...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh