Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Posodobitev rožnega venca

Za vas piše:
Katarina Ropret
Objava: 06. 02. 2021 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 03.02.2021 / 13:15
Posodobitev rožnega venca

Posodobitev rožnega venca

Lastniki pametnih zapestnic so vajeni, da jih elektronski pripomoček, ki vestno beleži vsak njihov korak, meri srčni utrip, krvni tlak, kvaliteto spanca in porabljene kalorije, zjutraj prijazno pozdravi.

Lastniki pametnih zapestnic so vajeni, da jih elektronski pripomoček, ki vestno beleži vsak njihov korak, meri srčni utrip, krvni tlak, kvaliteto spanca in porabljene kalorije, zjutraj prijazno pozdravi, sredi sedenja v pisarni opomni, da se bo treba malo razgibati, in spomni na prihajajoči sestanek. Si predstavljate, da bi vas zapestnica zjutraj in zvečer opomnila, da je čas, da zmolite desetko rožnega venca?

Da, tudi takšno so pred dobrim letom že razvili, in to kar po naročilu Papeževe svetovne mreže molitve v Vatikanu. »Pametni« rožni venec si nadenemo na zapestje, aktivira pa se, ko uporabnik naredi znamenje križa. Zapestnica je prek Bluetootha povezana z brezplačno aplikacijo, ki nam ponudi s privlačno sliko in glasbo opremljena besedila za molitev rožnega venca, zaenkrat v angleškem, španskem in francoskem jeziku.

Verjetno je bil to eden od najnovejših poskusov, kako tisočletno molitev k Božji Materi Mariji in po njej k Jezusu posodobiti in jo narediti (spet...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh