Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Air Serbia okrepil število letov med Ljubljano in Beogradom

Za vas piše:
T. M.
Objava: 03. 11. 2021 / 09:33
Oznake: Družba, Slovenija, Svet
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 03.11.2021 / 09:35
Ustavi predvajanje Nalaganje
Air Serbia okrepil število letov med Ljubljano in Beogradom
FOTO: Pexels.

Air Serbia okrepil število letov med Ljubljano in Beogradom

Letalski prevoznik Air Serbia bo zaradi povečanega povpraševanja še v tem mesecu povečal število letov med Ljubljano in Beogradom. K obstoječim sedmim bo 14. novembra dodal še dva dodatna leta in tako med prestolnicama opravil devet letov na teden.

»Po trenutnih napovedih upravljalca ljubljanskega letališča, družbe Fraport Slovenija, bo v zimski sezoni, ki je začela veljati konec minulega tedna in bo trajala do 26. marca 2022, 13 letalskih prevoznikov ponujalo 14 neposrednih letalskih povezav v 12 držav po svetu,« poroča STA. 

V Beograd vsak dan v tednu letijo letala Air Serbia (od 14. novembra bosta dodatna leta še ob petkih in ob nedeljah), lete v Bruselj pa štirikrat tedensko ponuja Brussels Airlines, ki bo decembra prešel na šest letov. 

Največje število tedenskih letov z ljubljanskega letališča v zimski sezoni sicer ponuja Lufthansa, ki v Frankfurt leti dvakrat dnevno in z nočitvami ponuja za uporabnike tudi zgodnje jutranje lete.

»Flydubai trikrat na teden leti v Dubaj, Turkish Airlines petkrat na teden v Istanbul, Easyjet pa štirikrat na teden na londonski Gatwick. Od sredine decembra bo v London letel tudi Wizz Air, in sicer trikrat na teden na letališče Luton. Aeroflot v Moskvo leti trikrat na teden. Enajst letov tedensko v Pariz ponuja Air France, z Air Montenegro je mogoče dvakrat tedensko leteti v Podgorico, z LOT Polish Airlines šestkrat tedensko v Varšavo, s Swiss Air Lines pa štirikrat tedensko v Zürich,« še poroča STA. 


Nalaganje
Nazaj na vrh