Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Akrobat umrl po hudi poškodbi v trampolinskem parku

Za vas piše:
STA, M. P.
Objava: 15. 11. 2022 / 07:36
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 15.11.2022 / 07:46
Ustavi predvajanje Nalaganje
Akrobat umrl po hudi poškodbi v trampolinskem parku
Woop arena. FOTO: Facebook stran centra Woop

Akrobat umrl po hudi poškodbi v trampolinskem parku

Z ljubljanske policijske uprave so sporočili, da je akrobat, ki se je v soboto med treningom huje poškodoval v trampolinskem parku Woop! na Leskoškovi cesti v Ljubljani, zaradi hudih poškodb umrl v Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Ljubljana v ponedeljek, 14. novembra.

Generalni direktor parka Woop! Miran Razoršek je v nedeljo za STA potrdil navedbe medijev, da je bil v nesreči udeležen "polnoletni profesionalni akrobat in član akrobatske skupine, ki prostore trampolinskega parka vsakodnevno uporablja za svoje treninge". Pojasnil je še, da je do nesreče prišlo ob napačnem pristanku v gimnastično jamo s penami med izvajanjem zahtevnejšega elementa na trampolinu v profesionalnem delu parka, ki je namenjen izkušenim skakalcem in akrobatskim treningom. Ob tem so bili sicer po njegovih zagotovilih izpolnjeni vsi pogoji za varno uporabo in preventivni ukrepi. Razoršek je povedal, da so poškodovanemu njegovi kolegi takoj pomagali in ga nemudoma predali reševalcem. 

Ob smrti akrobata je Razoršek v sporočilu za javnost zapisal, da jih je novica o smrti akrobata izjemno pretresla, saj je bil ljub član njihove skupnosti, in njegovi družini izrekel sožalje.

Kriminalisti so že od sobote preiskovali okoliščine nesreče. Kot poroča STA, policisti, ki po doslej zbranih informacijah znakov morebitnih kaznivih dejanj niso ugotovili, nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah in bodo o ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Kupi v trgovini

Pot žalovanja
Duhovna rast
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh