Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Soča: duhovno-počitniški teden lučkarjev s škofom Jamnikom

Za vas piše:
Kristina Anželj
Objava: 17. 08. 2023 / 06:55
Oznake: Cerkev, Dogodek, Škof
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 17.08.2023 / 07:09
Ustavi predvajanje Nalaganje
Soča: duhovno-počitniški teden lučkarjev s škofom Jamnikom
Skupaj s Samuelom smo se odzivali Božjemu klicu in mu odgovarjali: »Tukaj sem, pošlji mene!« FOTO: arhiv škofa Jamnika

Soča: duhovno-počitniški teden lučkarjev s škofom Jamnikom

Lučkarji smo dneve med 6. in 12. avgustom 2023 preživeli na duhovno-počitniškem tednu v Soči.

V teh dneh smo se skupaj s Samuelom odzivali Božjemu klicu in mu odgovarjali: »Tukaj sem, pošlji mene!« Vsak dan smo sledili Samuelovi zgodbi in skupaj z njim odkrivali različnost Božjega klica. 

FOTO: arhiv škofa Jamnika

Zbrali smo se v nedeljo, v ponedeljek smo po katehezah priredili turnir družabnih iger, zvečer pa nas je obiskal g. Marko, ki nam je predstavil zgodovino in delovanje Triglavskega narodnega parka. V torek smo se zabavali ob tomboli in plesu, v sredo pa opravili sveto spoved, umivanje nog in adoracijo. 

FOTO: arhiv škofa Jamnika

Četrtek je bil namenjen romanju v Lepeno, kjer smo pripravili piknik, v petek pa nas je obiskal »lučkarski« škof, dr. Anton Jamnik, ki je daroval sveto mašo in se z nami veselil ob slavnostni večerji. V soboto smo bili poslani, da pričujemo o lepoti stvarstva in življenja, najprej svojim domačim, nato pa tudi vsem drugim.

V dnevih oddiha smo se vsi duhovno in telesno okrepčali, poglobili prijateljstva, pomagali drug drugemu, se veselili lepih trenutkov, glasbe, smeha, molitve, pošte skritemu prijatelju, petja, sprehodov, gostov in odlične hrane.

FOTO: arhiv škofa Jamnika

V dnevih oddiha smo se vsi duhovno in telesno okrepčali, poglobili prijateljstva, pomagali drug drugemu, se veselili lepih trenutkov, glasbe, smeha, molitve, pošte skritemu prijatelju, petja, sprehodov, gostov in odlične hrane. Ta teden nam bo res ostal v lepem spominu.

Nalaganje
Nazaj na vrh