Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Družina Plut - glasba jih povezuje

Za vas piše:
Andreja Hergula
Objava: 16. 04. 2024 / 08:33
Čas branja: 5 minut
Nazadnje Posodobljeno: 28.04.2024 / 08:21
Družina Plut - glasba jih povezuje
The Plut Family. FOTO: Osebni arhiv

Družina Plut - glasba jih povezuje

Sestri Simona in Leja ter brat Gašper Plut in Aljaž Ogulin sestavljajo nadvse prisrčno in glasbeno podkovano belokranjsko zasedbo The Plut Family.

Kljub temu da so v oddaji Slovenija ima talent pred nekaj leti prišli vse do finala, sodelovali na festivalu Melodije morja in sonca ter gostovali v različnih TV in radijskih oddajah, njihov čas aktivnega glasbenega ustvarjanja šele prihaja. Pogovarjali smo se s simpatično predstavnico Plutovih, Simono.

Sami izobraženi glasbeniki

Družina Plut iz Ručetne vasi, ki leži v občini Črnomelj, ni le družina, ki rada in lepo poje. Vsi člani zasedbe imajo tudi glasbeno izobrazbo. 29-letna Simona, mamica dveh otrok, je iz pevske pedagogike diplomirala na Deželnem konservatoriju za glasbo v Celovcu. Ima veliko izkušenj na glasbenem področju, saj je prepevala v mnogih glasbenih zasedbah in tekmovala na različnih festivalih. 25-letna Leja je plesalka hiphopa in diplomantka študija kozmetike in velnesa. Poleg prečne flavte se je v glasbeni šoli učila tudi bas kitaro, 20-letni Gašper, tehnik mehatronike, pa je obiskoval ure klasične in električne kitare.

Edi...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh