Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Miha Mišič: »Šele ko sem pogledal posnetek, sem slišal, kaj sem govoril!«

Za vas piše:
Lojze Grčman
Objava: 17. 03. 2022 / 10:04
Čas branja: 5 minut
Nazadnje Posodobljeno: 17.03.2022 / 10:07
Miha Mišič:  »Šele ko sem pogledal posnetek, sem slišal, kaj sem govoril!«

Miha Mišič: »Šele ko sem pogledal posnetek, sem slišal, kaj sem govoril!«

Miha Mišič kot športni komentator in novinar nacionalne televizije številne največje dogodke spremlja že vrsto let. Košarka, kolesarstvo, smučarski skoki sestavljajo njegov ožji športni delokrog. Poročal je tudi z olimpijskih iger v Pekingu, kjer je zmrzoval, se navduševal nad uspehi in v stanju pozitivnega šoka obmolknil, ko sta slovenski skakalki pristali na zmagovalnem odru.

Vtisi z olimpijskih iger so še zelo sveži. Ne moremo drugače zastaviti vprašanja kot: kakšni so vaši občutki po njih?

Gotovo eden mojih najtežjih projektov. To so bile sicer prve zimske olimpijske igre, ki sem jih spremljal na prizorišču, pred tem sem bil dvakrat na poletnih. Ampak tako ekstremnih razmer pa nisem doživel! Pred igrami sem bil v velikem stresu, saj se je koronavirusna bolezen v Sloveniji širila izjemno hitro. Nisem hotel zboleti in sem bil zato precej previden.

Po drugi strani je narava mojega poklica taka, da sem veliko v stiku z ljudmi. Moram pa povedati, da sem kakšnih sedem dni pred odhodom začutil, da ne bom zbolel. Zanimivo, kajne. Tudi celotne igre so bile v znamenju večnega čakanja na rezultate testiranja. Testirali so nas vsak dan in potem je bilo nekje v ozadju to čakanje na rezultate, ki pa jih tako ali tako nisi prejel. Samo če je bil test pozitiven, so te takoj poklicali in si se moral izolirati. Jaz tega k sreči nisem doživel, a strah...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh