Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nacionalna konferenca mladinske pastorale

Za vas piše:
T. M.
Objava: 12. 11. 2021 / 10:08
Oznake: Cerkev, Mladi, Vera
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 12.11.2021 / 10:13
Ustavi predvajanje Nalaganje
Nacionalna konferenca mladinske pastorale
Na spletni dogodek so vabljeni mladi voditelji in animatorji iz župnij, skupnosti ali organizacij. FOTO: Pexels.

Nacionalna konferenca mladinske pastorale

Nacionalna konferenca nosi naslov »Vzgajati misijonske učence«.

V soboto, 13. novembra 2021, bo med 9.00 in 13.00 potekala nacionalna konferenca mladinske pastorale preko povezave ZOOM. 

O tematiki misijonski učenci bo spregovorila Natasha Tax, programska direktorica organizacije FOCUS – Fellowship of Catholic University Students.

Natasha Tax peto leto sodeluje kot misijonarka pri organizaciji FOCUS iz Združenih držav Amerike. Veselje nad poznavanjem Jezusa Kristusa je odkrila, ko so jo misijonarji na fakulteti povabili, naj se pridruži svetopisemski skupini. Po diplomi iz političnih ved in španščine na univerzi Temple v Pensilvaniji se je pridružila FOCUS-u in bila za dve leti poslana, da služi študentom na univerzo Columbia v New Yorku. 

Nato se je preselila v Evropo, kjer je služila v misijonski ekipi FOCUS in načrtovala misijonska potovanja za študente z vsega sveta. Hkrati je na Karlovi univerzi v Pragi, Jagelonski univerzi v Krakovu in Univerzi Pomeau Fabra v Barceloni pridobila skupni magisterij Erasmus Mundus iz evropske politike in družbe. Danes Natasha živi v Barceloni in je programska direktorica programa FOCUS v Evropi.

Na spletni dogodek so vabljeni mladi voditelji in animatorji iz župnij, skupnosti ali organizacij. Na dogodek se je potrebno prijaviti na tej povezavi.Kupi v trgovini

Tvoj šepet 2022
Za mladino
8,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh