Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Obljubil je, da ne bodo več obljubljali

Za vas piše:
Matej Kovač
Objava: 26. 04. 2023 / 09:02
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 28.04.2023 / 06:45
Obljubil je, da ne bodo več obljubljali
Matej Kovač. FOTO: Tatjana Splichal

Obljubil je, da ne bodo več obljubljali

Nekateri menijo, da interpelacija, ki jo je zoper vlado minuli teden uperila največja opozicijska stranka, opoziciji ni koristila. Celo predsednik vlade se je pohvalil, da je interpelacija povečala enotnost v koaliciji.

Res so bili nastopi koalicijskih poslancev zelo enotni. Večinoma so osnovnošolsko brali tekste, ki so jim jih pripravili politični svetovalci. Tako kot so se družbenopolitični delavci navduševali nad Marjanom Šarcem kot Luko Dončićem slovenske politike, tako sedaj opevajo »retorično najmočnejšo vlado novih obrazov doslej«.

Menim, da je bila štirinajsturna razprava koristna in da se je povečalo število oseb, ki so pred letom dni podpirale Gibanje Svoboda ali katero od drugih levičarskih strank iz koalicije, pa sedaj svojo podporo obžalujejo in so zaskrbljeni. Žal bodo morali sedaj tri leta potrpeti s svojo izbiro.

Tudi predsednik vlade je začutil, da mora povedati kaj odločnega mimo govora v državnem zboru in je izjavil: »Dogovorili smo se, da ne bomo več dajali nobenih javnih obljub, ampak bomo trdo delali in potem seznanjali javnost z rezultati.«

Ne vem, ali je predsednik vlade Golob to izjavil, preden je obljubil, da bodo vrnili vse globe, ki so jih d...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh