Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Žan Serčič verjame v čudeže [VIDEO]

Za vas piše:
Katja Zver
Objava: 28. 12. 2022 / 12:50
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 28.12.2022 / 14:25
Ustavi predvajanje Nalaganje
Žan Serčič verjame v čudeže [VIDEO]
Gost tokratne oddaje bo trenutno najpopularnejši glasbenik med mladimi, Žan Serčič. FOTO: Siniša Kanižaj

Žan Serčič verjame v čudeže [VIDEO]

Današnja novoletna oddaja Reflektor bo prav posebna. Ob 20. uri boste na Youtube kanalu Družina media lahko spremljali pogovor s priljubljenim slovenskim pevcem, glasbenikom, piscem pesmi in producentom iz Lenarta v Slovenskih goricah, ki pa trenutno živi in ustvarja v Ljubljani.


Poleg uspešnic, kot so Snežinki, Naj Me Vzame, Letim, Zadnja noč in druge, se Žan Serčič podpisuje pod mnoge pesmi drugih izvajalcev. Za njim je že več kot deset let glasbenega ustvarjanja.

Ko delaš glasbo, v resnici delaš na sebi. Glasbe ne delaš zase, ampak zato, ker jo želiš deliti z drugimi. (Žan Serčič)

Žan je za oddajo Reflektor spregovoril o njegovih začetkih, odnosu s starši in slovenski glasbeni sceni. Med drugim nam je zaupal, kako se mu je življenje spremenilo, odkar stanuje v prestolnici in kako je selitev vplivala nanj. Razkril nam je tudi, kaj vse mora početi glasbenik za svojo prepoznavnost in kako pomembna je ta za profesionalno kariero. 

Utrinek s snemanja. FOTO: Mojca Purger 

Beseda je tekla tudi o njegovih glasbenih idejah in pomenu glasbe, ki jo ustvarja za poslušalce. Zaupal nam je še tri njegove čudeže. »V tisti točki sem prišel do spoznanja, na katerega sem zelo ponosen,« pojasni Žan. Kaj se je pravzaprav zgodilo? Spremljate nas!

Sproščen in pristen pogovor vas bo povsem prevzel, zato ne zamudite nove epizode oddaje Reflektor. Za vas na sporedu danes, 28. decembra 2022, ob 20. uri na YouTube kanalu Družina media.


Nalaganje
Nazaj na vrh