Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Orodje za srečevanje z Božjo besedo

Za vas piše:
Jana Podjavoršek
Objava: 27. 04. 2022 / 22:04
Čas branja: 9 minut
Nazadnje Posodobljeno: 28.04.2022 / 00:30
Orodje za srečevanje z Božjo besedo
Samo Skralovnik. FOTO: Tatjana Splichal

Orodje za srečevanje z Božjo besedo

Samo Skralovnik, docent pri katedri za Sveto pismo in judovstvo ter direktor Zavoda biblično gibanje o pomenu revije Božja beseda danes, ki jo tudi ureja.

Osnovni namen revije Božja beseda danes, ki jo ureja in izdaja Zavod Biblično gibanje, nam najlepše predstavi že ime revije: »Ni Božja beseda včeraj, je Božja beseda danes,« kot jo je predstavil urednik. »Božjo besedo želi prenesti v bralčevo vsakdanje življenje. Revija se načrtno izogiba znanstvenim in strokovnim razpravam, saj želimo biti poljudni. Kot urednik si prizadevam, da bi nagovorili čim širši krog ljudi, med njimi tudi nepodkovane na tem področju.« Revija prinaša aktualne teme, ki jih osvetljuje z Božjo besedo, želi pa povezovati vse, ki se jih Božja beseda dotika in jih nagovarja.

Komu je revija namenjena?

Vsem, ki se jih Božja beseda dotika, jih privlači. Tistim, ki doma berejo Božjo besedo ali jo slišijo pri maši, si zastavljajo ob njej vprašanja in iščejo odgovore. V reviji najdete veliko pripomočkov za delo z Božjo besedo tako posamezniki kot tudi biblične skupine. Določeni prispevki so objavljeni prav s tem namenom, da bi obnovili občestveno sk...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh