Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Podjetnik z rožnim vencem v roki

Za vas piše:
Lojze Grčman
Objava: 27. 02. 2024 / 08:37
Čas branja: 6 minut
Nazadnje Posodobljeno: 02.03.2024 / 19:38
Podjetnik z rožnim vencem v roki
Matic Konc je uspešen podjetnik, ki v tem pogledu nadaljuje več kot 30-letno tradicijo svojega očeta Iva. FOTO: Siniša Kanižaj

Podjetnik z rožnim vencem v roki

Matic Konc, predan mož in oče ter uspešen podjetnik, ki živi ponižnost.

Ni se še zgodilo, da bi avtor tega članka Matica Konca, ki je gost tokratne rubrike Ljudje dobre volje, srečal slabe volje ali namrgodenega. Tudi če je morda kdaj zamišljen, zaskrbljen iz kateregakoli razloga, zelo pogosto v tem najde tudi vsaj kanček humorja, vselej pa išče racionalno, najbolj smiselno pot k čim bolj preprosti rešitvi situacije.

Gorenjec, preseljen v okolico Sostra, ene od ljubljanskih četrti. Uspešen podjetnik, ki v tem pogledu nadaljuje več kot 30-letno tradicijo svojega očeta Iva. Z mazili in kremami Smrekovit, pripravljenimi iz smrekove smole, lajša bolečine in pomaga številnim. Z izobrazbo je združil farmacevtsko in športno stroko. Z njim se je mogoče pogovarjati o vsem. O molitvi in medijih, o rekreaciji, politiki in glasbi, o poslu in družinskem življenju. Temu – z ženo Urško imata pet sinov – se v tem obdobju življenja tudi najbolj posveča.

Rana ura

Kako mu uspeva? »Zgodaj vstajam in zaključim vedno približno ob istem času zg...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh