Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Privilegij dveh očetov

Za vas piše:
Melita Košir
Objava: 06. 09. 2023 / 08:12
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 07.09.2023 / 08:23
Privilegij dveh očetov
Melita Košir je urednica Mavrica. FOTO: Tatjana Splichal

Privilegij dveh očetov

Kmalu po študiju sem se za pet let oddaljila od Boga, od Cerkve, od skupnosti, v kateri sem toliko let živela, rasla in delovala. Zaprla sem srce za stike z Bogom in res dobrimi soljudmi.

Po petih letih suše sem bila tako olupljena Božje milosti in ljubezni, s katero nas nezavedno ovija, tako ranljiva in brez zaščite, da sem bila bolj podobna lutki, polni strahu, kot polnokrvni, izpolnjeni ženski, ki jo poznate danes.

Nikoli pred tem si ne bi mislila, da nas dobri Oče, če mu le za špranjo odpremo svoje srce, tako obilno ovija v plašč svoje zaščite in ljubezni. Nisem vedela, da že samo nekaj molitev v dnevu, ki smo jih navajeni izreči zjutraj, ob jedi, zvečer …, kliče obilje milosti na nas in na drage, za katere molimo. Na trd način sem spoznala, da obred nedeljske maše in prejem Jezusa v naša srca, v naša telesa, ključno in odrešenjsko deluje v nas. Pet let notranjih bojev in strahov mi je razkrilo, da redna spoved dela čudeže v naši notranjosti, zdravi stare rane, izmiva notranjo nesnago, nam daje novih moči za naprej ...

Na trd način sem spoznala, da obred nedeljske maše in prejem Jezusa v naša srca, v naša telesa, ključno in od...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh