Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Radijski misijon Radia Ognjišče

Za vas piše:
T. M.
Objava: 04. 04. 2022 / 09:33
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 04.04.2022 / 10:44
Ustavi predvajanje Nalaganje
Radijski misijon Radia Ognjišče
Radijski misijon poteka od 3. do 9. aprila. FOTO: Tatjana Splichal

Radijski misijon Radia Ognjišče

Prisluhnite odličnim sogovornikom, ki vam bodo pomagali v duhovni pripravi na velikonočne praznike.

V teh dneh in vse »do sobote, 9. aprila, vas bo nagovarjalo štirinajst misijonarjev in prav toliko gostov, ki se jim bodo pridružili v večernih pogovorih. Osrednje misijonske nagovore bodo imeli nadškof Alojzij Cvikl, škofa Andrej Saje in Maksimilijan Matjaž, s. Rebeka Kenda, duhovnika Slavko Rebec in Tomaž Kete, ter frančiškan br. Miran Špelič,« so zapisali na spletni strani Radia Ognjišče

Letošnji misijon bo v znamenju sinode, h kateri nas je lani jeseni povabil papež Frančišek. Poklical nas je k skupni hoji, zato tudi naslov misijona: Hodimo skupaj! (Tadej Sadar) 

FOTO: Arhiv Radia Ognjišče 

Najprej bodo misijonski nagovori in pogovori tekli v živo v radijskem sporedu, spremljali pa jih boste lahko tudi prek misijonskega podkasta in posnetkov v avdio arhivu, v video obliki prek Youtube kanala in v novicah z dodanimi posnetki na spletni strani in FB profilu Radia Ognjišče. Misijonski podkast pa vam je tudi letos na voljo v vseh pomembnejših podkast imenikih.

Krajši nagovor na temo Hoditi skupaj v sklopu Radijskega misijona 2002 je med drugim že pripravil tajnik mariborske nadškofije Jure Sojč. Njegov nagovor si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku. 


Nalaganje
Nazaj na vrh