Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Srce se nikoli ne postara

Za vas piše:
Vilma Siter
Objava: 13. 09. 2023 / 07:54
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 18.09.2023 / 10:30
Srce se nikoli ne postara
Avtorica komentarja je Vilma Siter. FOTO: Tatjana Splichal

Srce se nikoli ne postara

Poleti ima moj dragi rojstni dan. Težko izbiram darila, predvsem pa težko najdem način, kako naj mu na ta dan izkažem posebno pozornost.

Letos sem pomislila, da bi možu veliko pomenilo najino skupno doživetje. In ker sem vedela, da zadnje čase sanja o skuterju, ki ga je izsledil v avto hiši na Koroškem, sem ga povabila na randi, da si skupaj ogledava to čudo. Bil je res poseben dan. Najprej sva se ustavila v moževem domačem kraju, kjer sva na pokopališču prižgala svečko njegovi mami in se ji zahvalila za dar življenja. Potem sva šla naprej in na poti uživala kot že dolgo ne. Bil je čas, ko sva bila oba pripravljena prisluhniti drug drugemu na globljem nivoju, kar je bilo za oba velik blagoslov. Začutila sva, da sva slišana.

Na poti domov sva se zaradi hudega neurja ustavila v garaži trgovskega centra v Mariboru, kjer sva »ujela« znižanje moških jaken. Vse to res mimogrede. Razumela sva, da naju ta dan Gospod gleda skozi veliko okno in se nama smeji. No, tudi mojemu možu se je vse smejalo. Ko sva se lačna spraševala, kje bi se ustavila za kosilo, se je on odločil za McDonald's. Jaz nikoli ne bi izbrala tega...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh