Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Tilen Artač: »Vsako stvar, ki nam pade v oči, bi radi obrnili na pozitivno«

Objava: 03. 03. 2022 / 14:08
Čas branja: 6 minut
Nazadnje Posodobljeno: 03.03.2022 / 14:13
Tilen Artač:  »Vsako stvar, ki nam pade v oči, bi radi obrnili na pozitivno«

Tilen Artač: »Vsako stvar, ki nam pade v oči, bi radi obrnili na pozitivno«

Tilen Artač, akademski glasbenik, TV-voditelj, komik in izjemen imitator, je 23. februarja v oddaji Reflektor razkril še dva svoja doslej skrita talenta. Eden je, da zna hoditi po rokah, kar je v oddaji tudi dokazal, drugi pa, da je izurjen pritrkovalec, česar se je naučil v domači župniji na Brezovici.

Tilna lahko v zadnjem času spremljamo v radijski oddaji Radio GA-GA, na TV SLO 1 pa v oddaji Kaj dogaja. 26. februarja se je začela nova sezona te oddaje. Tilen je hvaležen: »Naredili smo ekipo piscev in igralcev, v kateri se odlično razumemo. Vsak natančno ve, kaj je njegova naloga in kaj se od njega pričakuje. To se opazi v oddaji. Sreča je, da se poklopi vse to.« V oddaji Reflektor se je z njim pogovarjal Rok Šrklep.

Kdaj se je začela vaša zgodba z imitiranjem?

Kot otrok sem občudoval Saša Hribarja kot imitatorja, radijskega voditelja. Začel sem imitirati like, ki jih je imel on. Potem se je oddaji pridružil Jure Mastnak. Tudi njegove like sem imitiral in tudi Šarčeve. V tretjem letniku gimnazije sva z Juretom Godlerjem na provokacijo neke zelo luštne sošolke sprejela izziv in se prijavila v rubriko Pet minut slave v oddaji TLP. Napisala sva scenarij, se ga naučila do besede natančno in šla tja. Hribarja sva srečala na hodniku. Gledal sem ga z...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh