Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Torto za svojo poroko je spekel kar sam

Za vas piše:
Katarina Berden
Objava: 21. 10. 2021 / 10:35
Čas branja: 6 minut
Nazadnje Posodobljeno: 21.10.2021 / 10:44
Torto za svojo poroko je spekel kar sam
Klemen Jančič je mlad fant, ki je med epidemijo odprl svoje podjetje za peko slaščic in kruha. Že od otroštva rad peče, ustvarja v kuhinji, vendar je bila pot do tega, da je ugotovil, da bi to rad počel tudi poklicno, kar dolga. Delal in izobraževal se j

Torto za svojo poroko je spekel kar sam

Mlad slaščičar, ki je med epidemijo odprl svojo slaščičarno in pekarno

Klemen rad peče že od malega, a ustvarjanje slaščic ni bila njegova prva, pa tudi druga izbira ne. Pogovarjali smo se o njegovi dosedanji poti, njegovih izkušnjah in načrtih za prihodnost.

Klemen, med epidemijo ste odprli svojo pekarno in slaščičarno. Kako ste se tega lotili in kako vam je uspelo?

Ko sem končal šolanje in se vrnil z dela v Franciji, sem razmišljal, kako naprej. Nisem bil prepričan, ali bi rad šel kar delat v neko slaščičarno in pekarno. Doma smo skupaj prišli na idejo, da bi poskusil nekaj svojega. Doma sem vedno veliko pekel, tudi za druge, zato se je rodila ideja, da bi odprl svoje podjetje. Slišati je bilo tvegano, ampak smo rekli, da bi vseeno poskusil, in začeli smo iskati prostor. Prostor, ki ga imam sedaj, je bil takrat edini na voljo. »Ja nič, potem pa dajmo!« smo rekli. Tako se je začelo, najprej je bilo seveda treba urediti kup papirjev in podrobnosti, tako da sem z delom začel konec marca.

Od kod splo...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh