Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

V Ljubljani se odvija sejem Narava – zdravje

Za vas piše:
T. M.
Objava: 21. 10. 2021 / 19:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 21.10.2021 / 14:54
Ustavi predvajanje Nalaganje
V Ljubljani se odvija sejem Narava – zdravje
Letošnji sejem bo 51. po vrsti. FOTO: Pexels.

V Ljubljani se odvija sejem Narava – zdravje

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani od 20. do 23. oktobra poteka že 51. sejem Narava – zdravje.

»Pod sloganom Zdravo z naravo! smo z razstavljavci in strokovnim zaledjem pripravili zanimivo razstavo izdelkov in storitev za zdravo življenje, ki jo dopolnjuje bogat spremljevalni program s prek 120 različnimi dogodki. Prireditev smo zasnovali tako, da obiskovalci lahko ogled sejemske razstave in nakup izdelkov združijo še z obiskom zanimivega, aktualnega, poučnega dogodka,« je v sporočilu za medije zapisala Mateja Briški, vodja sejma. 

Pestro dogajanje 

Tudi letos si lahko obiskovalci na sejmu med drugim brezplačno izmerijo krvni sladkor, holesterol, tlak … Na razstavnem prostoru Rdečega križa jim prostovoljci določijo krvno skupino in jih vpišejo v prostovoljni register krvodajalcev, s študenti medicine lahko obiskovalci sejma obnovijo tečaj oživljanja in spoznajo vrsto drugih projektov za vzdrževanje zdravja, čaka pa jih še vrsta drugih koristnih vsebin. Zdrav način življenja nedvomno vključuje tudi gibanje, zato na sejmu športno obarvanih dogodkov prav gotovo ne bo manjkalo. 

Že kar tradicionalno bo tudi na letošnjem sejmu na ogled razstava gob.

Na sejmu se predstavljajo kmetije in podobni ponudniki na tržnici Zveze slovenske podeželske mladine, na stojnicah predstavniki Zadružne zveze Slovenije, Kmetijsko-gozdarske zbornice Slovenije, Kmetijskega inštituta Slovenije, Inštituta za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije, manjših zeliščarjev ter številni drugi razstavljavci. Častni pokrovitelj sejma je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Republike Slovenije.

Sejem Narava – zdravje je »prireditev, ki je sestavljena iz več tematsko zaokroženih sklopov, ki za obiskovalca obdelujejo več načinov zdravega življenja in sožitja z naravo, razstavljavcem pa omogočajo, da se usmerjeno predstavijo obiskovalcem,« so še zapisali na uradni spletni strani sejma. 

Kupi v trgovini

Mož neuklonljivih ramen
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh