Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zaključili akcijo »PrižgiMO otroški nasmeh«

Za vas piše:
M. M.
Objava: 21. 12. 2021 / 11:24
Oznake: Dobrodelnost
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 21.12.2021 / 11:28
Ustavi predvajanje Nalaganje
Zaključili akcijo »PrižgiMO otroški nasmeh«
Obrambni minister Matej Tonin je predal darila generalni sekretarki Zveze prijateljev mladine Slovenije Bredi Krašna. FOTO: Vekoslav Rajh

Zaključili akcijo »PrižgiMO otroški nasmeh«

Na Ministrstvu za obrambo RS (MORS) so skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije že tretje leto pripravili akcijo zbiranja prazničnih daril za najmlajše iz socialno ogroženih družin, ki so jo letos naslovili PrižgiMO otroški nasmeh.

December je mesec veselja, je pa tudi mesec, ko so stiske največje. Zato so na obrambnem ministrstvu od začetka decembra do ponedeljka, 20. decembra, zbirala darili, ki so jih predali Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

Z darili bo Zveza prijateljev mladine Slovenije razveselila otroke iz socialno ogroženih družin po celi Sloveniji. FOTO: Vekoslav Rajh

 »Darila smo zbirali v civilnem delu Ministrstva za obrambo, v obeh upravah, Upravi Republike Slovenije za zaščito in reševanje in Upravi Republike Slovenije za vojaško dediščino, ter v enotah Slovenske vojske po celi Sloveniji. Slovenska vojska je še dodatno pomagala z razvozi daril po Sloveniji - na pot so se podali trije polni kombiji daril,« so sporočili z obrambnega ministrstva.



Nalaganje
Nazaj na vrh