Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zoom sveta maša skupnosti družin Cirius [FOTO]

Za vas piše:
Magdalena Cimerlajt
Objava: 01. 11. 2021 / 07:45
Oznake: Maša
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 01.11.2021 / 08:02
Ustavi predvajanje Nalaganje
Zoom sveta maša skupnosti družin Cirius [FOTO]
Zoom sveto mašo je daroval Martin Zlobko. FOTO: Tatjana Splichal

Zoom sveta maša skupnosti družin Cirius [FOTO]

V nedeljo, 31. oktobra 2021, se je skupnost družin Cirius Kamnik, kjer so otroci in mladostniki s posebnimi potrebami, srečala s posebnim namenom – pri Zoom sveti maši.

Zbralo se je večje število družin, pridružili so se še nekateri prijatelji. Zdravstvene razmere in trenutno epidemiološko stanje drugačnega srečanja zaenkrat ne dopuščajo in omogočajo, saj ti otroci in mladostniki potrebujejo še večjo zaščito pred virusom.

»Mariji smo se zahvalili za vse darove, ki nam jih je delila ves mesec oktober po rožnem vencu,« je poudaril Martin Zlobko. FOTO: Tatjana Splichal

Kakšno veselje je zavladalo med njimi, ko so se po dolgem času spet videli! Vsi so hvaležni, da je z njimi duhovnik Martin Zlobko, v načrtu pa imajo že novo srečanje v takšni obliki.

V načrtu imajo že novo srečanje v takšni obliki. FOTO: Tatjana Splichal

»Mariji smo se zahvalili za vse darove, ki nam jih je delila ves mesec oktober po rožnem vencu, veseli smo bili zapovedi ljubezni, saj smo še enkrat znova ugotovili, da nas ima Bog neskončno rad. Dejstvo pa je tudi, da ima družba svetnikov za nas pripravljene sedeže v nebesih, zato se bomo potrudili, da bomo odsevali Božjo svetlobo v naših odnosih. Vse skupaj smo v duhu prihodnje zahvalne nedelje položili pred Gospoda na oltar kot naš dar,« je poudaril duhovnik Martin Zlobko.

Več fotografij Tatjane Splichal si oglejte v spodnji fotogaleriji.

Nalaganje
Nazaj na vrh