Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Za otroke

Astronomija za radovedne

Astronomija za radovedne galaksije, planeti, zvezde, Zvezdne karte

Za otroke

Astronomija za radovedne

Astronomija za radovedne galaksije, planeti, zvezde, Zvezdne karte

Knjiga vam bo v pomoč pri odkrivanju ozvezdij, planetov in meglic, ki jih lahko vidimo s prostim očesom, in tudi tistih, ki jih lahko opazimo sam... Več
24,99€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Astronomija za radovedne
Astronomija za radovedne
24,99€

Lastnosti

Koda: 9789612615444
Avtor: Lara Albanese
Založba: Didakta
Število strani: 96
Vezava: trda
Mere: 270 x 370 mm

O izdelku

Kaj vse je v vesolju? Kje je gora Olimp na Marsu? Kje točno je pristal prvi človek na Luni? Kje se nahaja tirnica, po kateri kroži Mednarodna vesoljska postaja? Knjiga nam bom pomagala pri odkrivanju ozvezdij, planetov in meglic, ki jih lahko vidimo s prostim očesom, in tudi tistih, ki jih lahko opazimo samo s pomočjo najsodobnejših teleskopov.

Planeti, zvezde, galaksije in supernove tako ne bodo več polni skrivnosti in bodo s pomočjo ilustriranih zvezdnih kart, polnih podrobnosti, dobili svoje pravo mesto v prostranem vesolju. Ali ste pripravljeni na potovanje po njem?

Avtorica Lara Albanese je članica Mednarodne astronomske zveze, astrofizičarka, pisateljica in promotorka znanosti. Lara je avtorica številnih otroških knjig, v katerih kompleksne pojme razlaga na preprost način. Tommaso Vidus Rosin je postal ilustrator (skoraj) po naključju. Tommaso je študiral filozofijo in na konservatoriju za glasbo diplomiral iz trobente. Od leta 2006 se ukvarja s komunikacijo in grafiko, v zadnjih letih se je začel ukvarjati tudi z otroško ilustracijo.

Podobni izdelek

Prvo sveto obhajilo s papežem Frančiškom
Za otroke
12,90€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Povezani članki

Nazaj na vrh