Košarica Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

V postnem času ob spletnem nakupu nad 40€ prejmete brezplačno darilo: Križev pot s papežem Frančiškom. Nakupujte tukaj

Zapri
Iskanje
Duhovna rast

Če bi poznali Božji dar


Duhovna rast

Če bi poznali Božji dar

Jacques Philippe

Knjiga obravnava različne teme duhovnega življenja, ki jih povezuje dojemanje krščanskega življenja, v sprejemanju Božjega daru. Več
13,50€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Če bi poznali Božji dar
Če bi poznali Božji dar
13,50€

Lastnosti

Ikona seznama Koda: 9789617019025
Ikona seznama Avtor: Jacques Philippe
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga
Ikona seznama Število strani: 164
Ikona seznama Vezava: mehka
Ikona seznama Mere: 135 x 80 mm
Ikona seznama ISBN: 978-961-7019-02-5

O izdelku

Nova knjiga izpod peresa znanega duhovnega avtorja obravnava različne teme duhovnega življenja, ki jih povezuje dojemanje krščanskega življenja, ki ni predvsem v človekovem zaskrbljenem in napetem prizadevanju, temveč v sprejemanju Božjega daru.

V knjigi Če bi poznali Božji dar lahko preberemo, da biti kristjan ni v prvi vrsti seznam opravil, ki bi jih bilo treba izpolniti, temveč je predvsem sprejemanje neizmernega daru, ki nam je podarjen zastonjsko.

Učenje sprejemanja je na videz preprosto, v resnici pa izjemno zahtevno. Ali se znamo prepustiti Božji ljubezni? Kako dopustiti Svetemu Duhu, da nas vodi v vseh situacijah, tudi ko smo krhki in prestrašeni? Kako živeti držo notranje sprejemljivosti v različnih trenutkih krščanskega življenja: ko molimo, prejemamo zakramente, sprejemamo odločitve, želimo rasti v svobodi in notranjem miru, doživljamo krhkost in uboštvo …?

Vse preveč pogosto ob izviru umiramo od žeje. Prestrašeni, utrujeni in razočarani tekamo za tisočerimi zunanjostmi, medtem ko v sebi nosimo nesluteno bogastvo, ki samo čaka, da bi ga odkrili. Jacques Philippe nas s preprostostjo in globino svojih razmišljanj vabi, da se odpravimo na »lov za resničnim zakladom«.

Podobni izdelek

Duhovna rast
9,18€ Poglej izdelek: Slavje vere

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh