Ob vsakem nakupu nad 40€ brezplačno prejmete DVD Dober prijatelj - Pedro Opeka!

Zapri
Iskanje
Duhovna rast

Imam vse - izpopolnjena izdaja


Duhovna rast

Imam vse - izpopolnjena izdaja

Michele Zanzucchi

Pošlji povpraševanje

Na zalogi le še nekaj izdelkov. Pred oddajo naročila prosimo, da preverite zalogo po telefonu: 01/360-28-28 ali e-pošti: narocila@druzina.si


Lastnosti

Ikona seznama Koda: 9789616338851
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga
Ikona seznama Založba: Novi Svet
Ikona seznama Število strani: 112
Ikona seznama Mere: 130x200mm

O izdelku

Chiara Luce Badano, dekle, polno življenja in navdušenja: s prijatelji in med domačimi, dejavna v Cerkvi in v družbi. Potem – bolezen. In počasi se "čudoviti življenjski načrt" Chiare Luce razodene. Osemnajst let življenja, ki nagovarja mlade in manj mlade.

»Medtem ko pišem te vrstice, imam pred seboj eno njenih zadnjih fotografij. Posneta je bila od blizu, ko je skoraj negibna ležala v postelji svoje sobe v Sassellu. Na fotografiji je videti pregrinjalo z vzorcem škotskega sukna v modri, rumeni, roza ter beli barvi in njo, ki gleda z roko pod glavo proti sogovorniku. Temen puh pokriva glavo; dolžina las zagotovo ni odsev zadnje mode, temveč brez sramu priča o nedavni kemoterapiji. In vendar poteze na obrazu niso poteze na smrt bolnega dekleta, temveč dekleta, ki je v kratkem času dozorelo. Smeji se. Da, prav tako je: smeji se z nasmehom, ki so ga mnogi imeli radi. Tedaj so bili z njo v sobi trije prijatelji iz Genove. Z bolnico so izmenjali nekaj besed. Doživljali so enega od mnogih evangeljskih trenutkov, ki so ji bili še posebej pri srcu. »Trenutki edinosti,« tako jih je poimenovala.
Nebesa so se spustila k njim: njen nasmeh priča o tem. A predvsem govorijo o tem njene velike rjave oči in ne moreš si kaj, da se ne bi zastrmel vanje. Poznajo smisel, pogled je miren in iskren. Ve, da »je medicina dvignila roke,« vendar tudi, da »ljubezen premaga vse«.
To je Chiara Badano, dekle, staro osemnajst let. Pravzaprav Chiara Luce Badano.« (Michele Zanzucchi)

Razglasitev Chiare Luce Badano za blaženo bo v Rimu 25. in 26. septembra 2010.

Podobni izdelek

11,50€ Poglej izdelek: Išči mir in mu sledi

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh