Košarica Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Ob vsakem spletnem nakupu nad 40€ prejmete brezplačno knjigo z naslovom Kot v Nazaretu, avtorja Renéja Voillaumea. Nakupujte tukaj.

Zapri
Iskanje
Za otroke

Kako sta Bibi in Gusti prezvijačila hrib


Za otroke

Kako sta Bibi in Gusti prezvijačila hrib

Ida Mlakar

Že šesta knjiga v zbirki o Bibiju in Gustiju. Pujsa sta odločena, da se bosta povzpela na hrib, in ker to ni povsem enostavno poiščeta rešitev, k... Več
17,99€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Kako sta Bibi in Gusti prezvijačila hrib
Kako sta Bibi in Gusti prezvijačila hrib
17,99€

Lastnosti

Ikona seznama Koda: 9789612615574
Ikona seznama Avtor: Ida Mlakar
Ikona seznama Založba: Didakta
Ikona seznama Število strani: 24
Ikona seznama Vezava: trda
Ikona seznama Mere: 230 x 215 mm

O izdelku

“Pujsa sta stala sta pod vznožjem grička nedaleč od njune hišice in zrla navzgor. Bil je eden tistih prijaznih puhastih gričkov, ki so videti kakor usločen mačji hrbet, preden se spusti proti tlom. Do izhodišča je šlo zlahka. Morala sta prebresti potoček, prečkati travnik in se nazadnje oprezno splaziti pod vejami mladega drevesa. Danes sta bila trdno odločena, da bosta premagala hrib.”


Avtorica Ida Mlakar Črnič je knjižničarka in pravljičarka. Prva slikanica v zbirki o dveh navihanih pujsih, Bibi in Gustiju, je izšla že leta 2007 in bila nagrajena z nagrado Kristine Brenkove za izvirno slovensko slikanico, do danes pa je izšlo osem knjig, ki so med slovenskimi otroki zelo priljubljene. Ida Mlakar avtorica je med drugim avtorica slikanic Cipercoperček (2012), O kravi, ki je lajala v luno z ilustracijami Petra Škerla (2015), ki je prav tako prejela nagrado Kristine Brenkove za izvirno slovensko slikanico, in Tu blizu živi deklica (2019).

Likovne podobe Kristine Krhin prinašajo posebno svežino in nežnost, s katero se skuša zgodbica dotakniti občutljive in domišljije polne otroške duše.

Podobni izdelek

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh