Košarica Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Ob vsakem spletnem nakupu nad 40€ prejmete brezplačno knjigo z naslovom Kot v Nazaretu, avtorja Renéja Voillaumea. Nakupujte tukaj.

Zapri
Iskanje
Molitveniki

Kakor je Oče mene ljubil /3


Molitveniki

Kakor je Oče mene ljubil /3

Hubertus Blaumeiser, Tonino Gandolfo

365 misli za leto duhovništva Več

Pošlji povpraševanje

Na zalogi le še nekaj izdelkov. Pred oddajo naročila prosimo, da preverite zalogo po telefonu: 01/360-28-28 ali e-pošti: narocila@druzina.si


Lastnosti

Ikona seznama Koda: 9789616338752
Ikona seznama Založba: Novi Svet
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga
Ikona seznama Število strani: 104
Ikona seznama Mere: 11 X 18 cm

O izdelku

365 misli za leto duhovništva

1. Zima: izzivi

V letu, ki je na poseben način posvečeno duhovništvu (19.6.2009 do 18.6.2010), smo pripravili komplet štirih knjig “Kakor je Oče mene ljubil ...” – 365 misli za leto duhovništva.

Avtorji enostranskih misli so zelo različni: od arškega župnika, ob čigar 150-letnici smrti je bilo leto razglašeno, do kardinala Van Thuâna, od cerkvenih očetov, kot so Avguštin in Janez Zlatousti, do papeža Janeza Pavla II. in Benedikta XVI. Potem so še ustanovitelji, kot so sv. Jožefmarija Escrivá de Balaguer, Chiara Lubich, don Giussani, p. Kentenich, in teologi, med njimi kardinal Kasper, Rahner in Bonhoeffer.

Te misli “hočejo” izraziti lepoto službenega duhovništva samega na sebi in v povezavi s splošnim duhovništvom vseh vernikov. Zato so seveda namenjene najprej duhovnikom, hkrati pa tudi pisanim “množicam”, ki hodijo v cerkev ali pa jo tudi zapuščajo. Samo v sožitju različnosti namreč odkrivamo posebne vloge in darove.

Pri pripravi zbirke so sodelovali strokovnjaki iz različnih dežel. S svojim prispevkom so želeli pokazati, da tudi danes “duhovnik služi” in tako gradi Cerkev kot “ljudstvo” in “družino”. S tem tudi pomaga v svetu širiti čut za “bratstvo”.

V tretji knjigi Zima: izzivi so misli o izzivih, ki jih ponuja današnje človeštvo, namenjene premišljevanju od 19. decembra do 18. marca.

Pri naročilu vseh štirih knjig dobite še lično kartonsko škatlo za shranjevanje.

Podobni izdelek

7,51€ Poglej izdelek: Duh veje, kjer hoče

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh