Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Ob nakupu nad 40€ vas čaka brezplačno darilo: Križev pot s papežem Frančiškom!

Zapri
Iskanje
Molitveniki

Moj prvi molitvenik (angel)

Cecilija Oblonšek in Mojca Purger

Nekatere molitve se otroci naučijo od staršev in pri verouku, morda bodo kakšno novo našli v Mojem prvem molitveniku, ki je posebej vabljiv za na... Več
5,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Moj prvi molitvenik (angel)
Moj prvi molitvenik (angel)
5,90€

Lastnosti

Koda: 978-961-04-0150-6
Založba: Družina
Zbirka: Molitveniki
E-knjiga: Ni e-knjiga
Leto izdaje: 2015
Število strani: 128
Vezava: trda
Mere: 105 x 140 mm

O izdelku

Ilustracije Ana Košir in Kristina Krhin

Povzetek: Knjiga Moj prvi molitvenik vsebuje osnovne molitvene obrazce, nekatere obrazce ljudskih pobožnosti ter mašne molitve, spovedni obrazec in nekaj besedil pesmi, primernih za predšolske otroke in otroke prve triade. Zelo velja pohvaliti tisti del Molitvenika, ki otroka spodbudi k molitvi ob svetopisemskih besedilih in ga uvaja v osebno oblikovan pogovor z Bogom. Besedila v knjigi so smiselno in razgibano razporejena. Poseben pridih otroškosti Molitveniku dajo ilustracije angelov, ki spodbujajo vero v angela varuha, ki: »je z vami in bedi nad vašimi življenji« (Jer 1,6).

Molitev ni le recitiranje, ampak pravo druženje z Jezusom. Nekatere molitve se otroci naučijo od staršev in pri verouku, morda bodo kakšno novo našli v Mojem prvem molitveniku. Bolj kot boste v molitvi spoznavali Jezusa, več in raje boste molili. Bogu se boste zahvaljevali, ga prosili in slavili, ker je z vami na vsakem vašem koraku. Bog rad usliši otroške prošnje, zato molite tudi za svoje starše, brate, sestre, sorodnike, prijatelje, župnika, katehiste, učitelje, za Cerkev in ves svet, da boste na njem živeli srečni otroci.

Podobni izdelek

Skriti zaklad
Molitveniki
2,50€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh