Košarica Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Ob vsakem spletnem nakupu nad 40€ prejmete brezplačno knjigo z naslovom Kot v Nazaretu, avtorja Renéja Voillaumea. Nakupujte tukaj.

Zapri
Iskanje
Dom in vrt

Naše rastline


Dom in vrt

Naše rastline

Jože Bavcon

29,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Naše rastline
Naše rastline
29,90€

Lastnosti

Ikona seznama Koda: 978-3-7086-0744-3
Ikona seznama Avtor: Jože Bavcon
Ikona seznama Zbirka: Zunaj zbirk
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga
Ikona seznama Leto izdaje: 2012
Ikona seznama Število strani: 256
Ikona seznama Vezava: Trda
Ikona seznama Mere: 210 x 250 mm

O izdelku

Knjiga Naše rastline je izvirno poljudno strokovno knjižno delo, splet botaničnega strokovnega besedila, hortikulturnih nasvetov, ugotovitev in priporočil, estetskih opisov predvsem našega samoniklega rastlinstva ob hkratni primerjavi s tujimi kultiviranimi vrstami, občasno skoraj lirično opevanje njihove dovršene lepote v skladju z lepoto našega naravnega okolja, kjer uspevajo, ter piščevega doživljanja celote z izvirnimi etnološko obarvanimi utrinki iz otroštva in okolja, iz katerega izhaja.

Knjiga Naše rastline nedvomno predstavlja izjemno delo v slovenskem botaničnem svetu, tako strokovnem kot hortikulturnem, izvirnost pa ji daje osebna nota, doživljanja in občutki, ki jih je avtor vtkal v občasno skoraj poetično opevanje lepot rastlinskega sveta, naše narave in njene velike biotske raznolikosti. Menimo, da bodo bralci ob iskanju koristnih nasvetov in številnih strokovnih napotkov, ki se skrivajo v besedilu, z užitki in doživeto spoznavali posebnosti in lepote posameznih predstavljenih rastlin in njihovega sorodstva.


Predavanje, kako si sami ustvarimo cvetoči vrt oz. travnik.


Podobni izdelek

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh