Ob vsakem nakupu nad 40€ brezplačno prejmete DVD Dober prijatelj - Pedro Opeka!

Zapri
Iskanje
Za otroke

Nenavadni prijatelj


Razprodano
Za otroke

Nenavadni prijatelj

Olivier Bonnewijn

Izdelek je razprodan.


Lastnosti

Ikona seznama Koda: 978-961-93026-0-6
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga
Ikona seznama Založba: Emanuel
Ikona seznama Leto izdaje: 2010
Ikona seznama Število strani: 48
Ikona seznama Mere: 160x180

O izdelku

V zgodbi Nenavadni prijatelj se družina Burja odpravi na počitnice. Na železniški postaji v tujem mestu se Pepi zgubi v množici. V tej težki preizkušnji spozna Jakova, skrivnostnega dečka v raztrganih oblačilih, ki mu pomaga preživeti noč in odkriti vrednost prijateljstva in tega, da je pomembno ne samo dajati, ampak tudi prejemati.

Dogodivščine Pepija in Tinkare so mini romani izpod peresa Olivierja Bonnewijna, ilustrirala jih je Amandine Wanert, namenjene pa so otrokom med osmim in enajstim letom starosti.

Glavna junaka zbirke sta dvojčka Pepi in Tinkara, ki se morata v svojih običajnih dogodivščinah s pridihom neobičajnega soočiti z marsikatero preizkušnjo, konflikti in življenjskimi vprašanji, ob tem pa postopoma odkrivata osebni odnos z Jezusom in zaupanje vanj. Avtor se v zgodbah loteva pomembnih življenjskih tem, kot so npr. prijateljstvo, prepiri staršev, molitev, neozdravljiva bolezen otroka, praznovanje božiča, žalost, ipd. Na koncu vsake zgodbe so dodana vprašanja, ki pomagajo k njenemu boljšemu razumevanju.

Podobni izdelek

Za otroke
26,00€ Poglej izdelek: Mijalca majalca

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh