Ob vsakem nakupu nad 40€ brezplačno prejmete DVD Dober prijatelj - Pedro Opeka!

Zapri
Iskanje
Zgodovina

Ozadje Reporterja in Maga


Zgodovina

Ozadje Reporterja in Maga


Gre za izjemen vpogled v zakulisje slovenskih medijev, gospodarstva in politike od druge polovice devetdesetih do danes. Iskreno osebno pričevanj... Več
30,00€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Ozadje Reporterja in Maga
Ozadje Reporterja in Maga
30,00€
Dodaj
Zmanjšaj

Lastnosti

Ikona seznama Koda: 9789619566107
Ikona seznama Avtor: Silvester Šurla
Ikona seznama Založba: Reporter media
Ikona seznama Leto izdaje: 2022
Ikona seznama Število strani: 352
Ikona seznama Vezava: mehka
Ikona seznama Mere: 137 x 199 mm

O izdelku

Gre za izjemen vpogled v zakulisje slovenskih medijev, gospodarstva in politike od druge polovice devetdesetih do danes. Iskreno osebno pričevanje novinarja in odgovornega urednika Reporterja Silvestra Šurle.

Ozadje Reporterja in Maga bo zagotovo knjižna uspešnica, saj je vsebina knjige taka, da je ne moreš odložiti, dokler je ne prebereš, v recenziji zapiše novinar, kolumnist, TV-voditelj in pisatelj Igor Gošte. Silvester Šurla se razpiše tudi o stvareh, za katere bi mnogi radi videli, da ostanejo skrite, temu dodaja namestnik odgovornega urednika Reporterja Marko Medvešek. Knjiga razkriva tudi slovensko novinarsko sceno, lažno solidarnost, ki se konča, ko se začnejo osebni interesi prepletati s političnimi, zato bodo nekateri kolegi ob branju najbrž zardevali, pa pravi novinar Igor Kršinar.

Čaka vas 352 strani napetega branja. V knjigi nastopa kar 560 bolj ali manj vplivnih posameznikov iz medijev, politike, gospodarstva in druge civilne družbe.

 O avtorju:

Silvester Šurla (1973) je slovenski novinar in urednik, po izobrazbi magister politoloških znanosti. Po končani fakulteti je leta 1997 začel delati kot novinar pripravnik pri reviji Mag, čez deset let ga je Danilo Slivnik imenoval za v. d. odgovornega urednika. Po politično-kapitalskem prevzemu Maga so ga v časopisni hiši Delo v začetku leta 2008 premestili na brezplačnik Total tedna. Na Delu je kmalu zatem dal odpoved in maja istega leta postal odgovorni urednik novega tednika Reporter. Uredniško delo je opravljal dobrih dvanajst let, do novembra 2020, ko je hudo zbolel. Za sabo ima skoraj četrt stoletja dolgo novinarsko kariero. Ozadje Reporterja in Maga je njegov knjižni prvenec. Je avtorjevo iskreno osebno pričevanje o zakulisju obeh medijskih projektov, ki sta zaznamovala slovensko medijsko krajino.

Podobni izdelek

36,00€ Poglej izdelek: Slovensko meščanstvo

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh