Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Ob vsakem spletnem nakupu nad 40€, vam kot darilo podarimo CD Glej, zvezdice božje

Zapri
Iskanje
Duhovna rast

Pisma cerkvi

Francis Chan

V svoji najbolj vplivni knjigi doslej, pastor Francis Chan preiskuje globoke svetopisemske resnice in se ozre na svoje spodrsljaje in sanje, pri... Več
15,00€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Pisma cerkvi
Pisma cerkvi
15,00€

Lastnosti

Koda: 9789619510308
Avtor: Francis Chan
Avtor: Francis Chan
E-knjiga: Ni e-knjiga
Leto izdaje: 2020
Število strani: 226
Vezava: mehka
ISBN: 978-961-95103-0-8

O izdelku

V svoji najbolj vplivni knjigi doslej, pastor Francis Chan preiskuje globoke svetopisemske resnice in se ozre na svoje spodrsljaje in sanje, pri tem pa vključi še zgodbe preprostih ljudi, ki jih uporablja Bog, da bi spremenil ta svet. 

Kot pravi Chan, "Zelo daleč smo se odmaknili od tega, v kar je Bog poklical Cerkev. Vsi vemo, da je to, kar smo izkusili, radikalno drugačno izkustvo od tistega, kar je zapisano o Cerkvi v Svetem pismu. Že desetletja cerkveni voditelji, vključno z mano, nimamo več širine pogleda na dediščino globoke skrivnosti Cerkve. Izučili in ukrotili smo ljudi, da zgolj sedijo na svojih stolih in postanejo odvisni na stvari, ki so manj pomembne. Čas je, da se to spremeni!" Ko se Jezus vrne, ali nas bo našel, da nam je bolj mar za njegovo Nevesto kot za svoje življenje? Knjiga Pisma Cerkvi nas spomni na to, kako mogočna in kako čudovito slavna je bila nekoč Cerkev in nas poziva k temu namenu, da smo ponovno ta Cerkev - za kakršno je Bog imel prvotni namen, da smo.

Podobni izdelek

Neljuba čustva
Duhovna rast
17,90€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh