Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Osebna rast

Po ločitvi - možna pot svetosti


Novo
Osebna rast

Po ločitvi - možna pot svetosti

Yves Le Corre

Kako preživeti kalvarijo ločitve? Kako zaceliti rane po ločitvi in zapuščenosti? Ta knjiga želi prispevati nekaj duhovnih drobtinic, ki so pomaga... Več
22,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Po ločitvi - možna pot svetosti
Po ločitvi - možna pot svetosti
22,90€

Lastnosti

Koda: 9789610410478
Avtor: Yves Le Corre
Založba: Družina
Leto izdaje: 2024
Število strani: 136
Vezava: trda
Mere: 165 x 235 mm
ISBN: 978-961-04-1047-8

O izdelku

Kako preživeti kalvarijo ločitve? Kako zaceliti rane po ločitvi in zapuščenosti? Ta knjiga želi prispevati nekaj duhovnih drobtinic, ki so pomagale ljudem skozi preizkušnjo ločitve. 

Temelji na poklicnih in pastoralnih izkušnjah avtorja ter na pričevanjih, zbranih v podpornih skupinah in združenjih namenjenih srečevanju ločenih kristjanov. Ti možje in žene pričajo o duhovni pomoči, ki jim je omogočila, da so ostali odprti za ljubezen do sebe in drugih in na tak način hodili po poti možne svetosti. Ločeni so prav tako del Cerkve in Sveto pismo nam daje upanje: »Glej, v blagor mi je bila grenka bolečina, saj si obvaroval moje življenje pred jamo uničenja. Vrgel si za svoj hrbet vse moje grehe.« (Iz 38,17)


Odlomek iz knjige:

Povezovanje svetosti in ločitve kaže, da se lahko sredi vprašanja ločitve – od tega, kar jo žal pripravlja: nesoglasje, zaton ljubezni, nerazumevanje, izdaja, včasih nasilje; in potem do tega, kar ji pogosto sledi: občutek krivde, osamljenosti, nezmožnosti zaupanja – nadaljuje pot svetosti.

Kajti pot svetosti hrani vse, kar se dogaja v življenju. Iz globine tega zloma torej, iz njegovih posledic, je možna pot k svetosti od trenutka, ko človek išče, kar je prav. In išče to s svojim Bogom, v družbi svoje vere, Božje besede in, kolikor je mogoče, krščanske skupnosti.

O avtorju:

Yves Le Corre je diplomirani pravnik in politolog ter družinski mediator. Je stalni diakon, ki skrbi za družinsko pastoralo v škofiji Nanterre in avtor knjige Ločitev brez razdejanja.

Podobni izdelek

Pet jezikov odpuščanja
Medosebni odnosi
24,50€
Akcija
Pet jezikov ljubezni
Medosebni odnosi
21,90€ 19,70€
Družina, vezi treh generacij
Družina in vzgoja
22,90€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh