Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Ob vsakem spletnem nakupu nad 40€, vam kot darilo podarimo CD Glej, zvezdice božje

Zapri
Iskanje
Pričevanja

Preustvarjena

Christine Watkins, Patricia Sandoval

Navdihujoča zgodba Patricie Sandoval, svetovno znane zagovornice življenja, ki s svojimi pričevanji nagovarja na milijone ljudi po ZDA, Latinski... Več
19,80€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Preustvarjena
Preustvarjena
19,80€

Lastnosti

Koda: 9789617019162
Avtor: Christine Watkins, Patricia Sandoval
E-knjiga: Ni e-knjiga
Število strani: 320
Vezava: mehka
Mere: 148 x 210 mm
ISBN: 978-961-7019-16-2

O izdelku

Preustvarjena je navdihujoča zgodba Patricie Sandoval, svetovno znane zagovornice življenja, ki s svojimi pričevanji nagovarja na milijone ljudi. V otroštvu je doživela razpad družine, se v mladosti spopadala z destruktivnimi zvezami in trikrat opravila splav. Nekaj časa je bila zaposlena na abortivni kliniki, nazadnje je zabredla v svet trdih drog in pristala na ulici.

A ko v svoje življenje dovoli vstopiti Jezusu in Mariji, jo obsije luč, ki jo postopoma povsem spremeni. Dekle brez prihodnosti postane navdušena pričevalka o Božji ljubezni in vsemogočni moči Božjega očiščenja.

Patriciina zgodba ni še ena pripoved o nekom, ki je bil ozdravljen zasvojenosti z drogami. Tudi ni to še ena zgodba o zapuščenosti, nezdravih razmerjih in zlorabljeni spolnosti. Prav tako ne gre za pričevanje o zdravljenju po splavu ali še eno obtožujoče poročilo o organizaciji Planned Parenthood in abortivni industriji. 

To je navsezadnje zgodba o njem, ki deluje v ozadju: Bogu. Medtem ko se spotikamo in si povzročamo rane, hrepeni po tem,da bi nas pobral, v svojem naročju odnesel domov, nam s solzami v očeh odpustil, ozdravil naše ranjeno srce, nas oblekel v svoj sijaj in nas postavil pred druge, da bi ga tudi oni lahko iskali in ugotovili, da je od nekdaj tu. (Christine Watkins, Uvod)

Podobni izdelek

Akcija
Tukaj sem zate - Veliki teden
Pričevanja
23,30€ 19,80€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh