Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Osebna rast

Punca, zbrihtaj se


Osebna rast

Punca, zbrihtaj se

Rachel Hollis

Ti, in samo ti si konec koncev odgovorna za to, kaj bo iz tebe nastalo in kako srečna boš. Več
24,50€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Punca, zbrihtaj se
Punca, zbrihtaj se
24,50€

Lastnosti

Koda: 9789619445846
Avtor: Rachel Hollis
Avtor prevoda: Valentina Smej Novak
Založba: Vida
E-knjiga: Ni e-knjiga
Leto izdaje: 2019
Število strani: 220
Vezava: mehka
Mere: 140 x 213 x 18

O izdelku

Knjiga Rachel Hollis se posveča predvsem izboljševanju samopodobe, saj prav slaba samopodoba veliko ženskam preprečuje, da bi se razvile v polnem potencialu. V vsakem poglavju se avtorica osredotoči na eno od običajnih utvar in napačnih predstav ter z jasnimi, življenjskimi nasveti pokaže, kako pridobiti samozavest in odkriti v sebi močno in plemenito žensko, ki uspešno obvlada vse življenjske vloge, pa najsi je to podjetnica, mama, prijateljica,… Knjiga, ki spreminja življenja na bolje.

Ta knjiga govori o celi kopici laži in o eni boleči resnici. Ti, in samo ti si konec koncev odgovorna za to, kaj bo iz tebe nastalo in kako srečna boš.

Toda tej resnici ne boš nikoli verjela, če ne boš najprej sprevidela laži, ki ti jo prikrivajo. Si kadarkoli verjela, da nisi dovolj dobra? Da nisi dovolj suha? Da te ni mogoče ljubiti? Da si slaba mama? Si verjela, da si zaslužiš, da s tabo grdo ravnajo? Da ne boš nikoli nič dosegla?

Same laži.

To, da prepoznamo laži o samih sebi, ki smo se jih tako navadili, da jih niti ne opazimo več, je ključen korak na poti razvoja v boljšo različico samih sebe. Več si, kot si postala in popolnoma sama odločaš, kaj boš s tem spoznanjem storila.

O avtorici:

Rachel Hollis je avtorica knjižnih uspešnic, predavateljica in ustanoviteljica ter direktorica Chic Media. Rachel svojo nalezljivo energijo usmerja v opogumljanje žensk, da vzamejo življenje v svoje roke in brez strahu sledijo svojim sanjam. Navdihujoča knjiga Punca, zbrihtaj se je od izida februarja 2018 izšla v 1,6 milijonov izvodov in spremenila življenje bralkam širom sveta. Rachel živi v Los Angelesu z možem in štirimi otroki.

Podobni izdelek

Mit dir sein / Za vedno s teboj
Osebna rast
24,90€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh