Košarica Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Ob vsakem spletnem nakupu nad 40€ prejmete CD Pesmi mojih krajev, izvajalke Mance Izmajlove. Nakupujte tukaj.

Zapri
Iskanje
Duhovna rast

Sadhana - pot k Bogu


Duhovna rast

Sadhana - pot k Bogu

Anthony de Mello

8,50€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Sadhana - pot k Bogu
Sadhana - pot k Bogu
8,50€

Lastnosti

Ikona seznama Koda: 961-6123-68-8
Ikona seznama Založba: Založba Dravlje
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga

O izdelku

Anthony de Mello je izoblikoval SADHANO kot vrsto zaporednih vaj, ki jih je prvič podal slušateljem v Rimu leta 1974/75. Kako je bil sprejet, kaže dejstvo, da je njegova knjiga postala uspešnica po vsem svetu.

Anthony de Mello je pisal knjige v multireligijskem prostoru, da bi z njimi pomagal vernikom drugih verstev, agnostikom in ateistom pri njihovem duhovnem iskanju. Avtorjev namen ni bil pisati učbenike za poučevanje katoličanov v verskem nauku ali verskih resnicah.

Iz avtorjevega uvoda
"Neki prijatelj jezuit mi je nekoč povedal, kako se je zatekel k hinduističnemu guruju, da bi ga le ta uvedel v umetnost molitve. Guru mu je rekel: "Skoncentrirajte se na dihanje." Prijatelj se je torej za kakih pet minut posvetil samo dihanju. Potem je guru rekel: "Zrak, ki ga vdihavate, je Bog. Boga vdihavate in izdihavate. Začnite se tega zavedati in ohranite to trajno v zavesti."

Vaje, ki jih priporočam v tej knjigi, so zelo podobne načinu omenjenega hinduističnega guruja, ki ga osebno nisem nikoli srečal, niti zanj še kdaj slišal. Tudi sam imam o molitvi vrsto teorij, a o njih bom govoril pozneje v povezavi z vajami..."

Podobni izdelek

Duhovna rast
14,50€ Poglej izdelek: Vzpon na goro Karmel

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh