Ob nakupu nad 10 € prejmete DARILO - SETVENI KOLEDAR 2022! 

Zapri
Iskanje
Duhovna rast

Še naprej vsak dan molite rožni venec


Duhovna rast

Še naprej vsak dan molite rožni venec

Anton Nadrah

Osma knjižica v zbirki Sto let Fatime. Več

Pošlji povpraševanje

Izdelek ni na zalogi.


Lastnosti

Ikona seznama Koda: 9789612119447
Ikona seznama Avtor: Anton Nadrah
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga
Ikona seznama Založba: Salve
Ikona seznama Leto izdaje: 2018
Ikona seznama Število strani: 80
Ikona seznama Vezava: Mehka
Ikona seznama Mere: 11 x 16 cm

O izdelku

"Spodbudilo me je Marijino naročilo trem pastirčkom, Luciji, Frančišku in Jacinti, 13. oktobra 1917 v Fatimi: ‘Še naprej vsak dan molite rožni venec!’ Zato sem se namenil, da bom pisal prav o rožnem vencu. Šel sem ga najprej molit. Moj osebni zdravnik je ugotovil, da se premalo gibljem in mi je svetoval, naj rožni venec molim med sprehodom. Čudovito! Še imamo zdravnike, ki molijo rožni venec in ga celo svetujejo svojim pacientom. Sprehod in rožni venec, oboje se da lepo združiti. Naši dolgi hodniki in samostanski vrt omogočajo gibanje in molitev v zbranosti. Večkrat mi kdo pove ali zapiše, da na tak način moli rožni venec v naravi. A to je le eden od mnogih načinov te čudovite molitve …

O rožnem vencu bo tekla beseda v obliki pogovora, da bo bolj nagovorila vsakega, tudi najbolj preprostega bralca, ki se želi poglobiti v to enkratno molitev. Prav zato bo v pogovor vključenih veliko pričevanj iz življenja, starejših in novejših, znanih in neznanih molivcev, Slovencev in članov drugih narodov. Osebne izkušnje najbolj vplivajo na človeka.

Na koncu knjižice je molitveni dodatek kot pripomoček za dobro molitev rožnega venca, tudi za tiste, ki se v tej molitvi še ne znajdejo, prav tako za obhajanje petih prvih sobot na fatimski način.”
(iz spremne besede patra Nadraha)

Podobni izdelek

Molitveniki
4,50€ Poglej izdelek: Sveti rožni venec
Nazaj na vrh