Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Proza

Skrivnost Zajčeve graščine


Proza

Skrivnost Zajčeve graščine

Teja Rosa

Skrivnost Zajčeve graščine je zgodba o dolgo zamolčanem dogodku, ki buri domišljijo treh najstnikov pri odkrivanju preteklosti. Več
16,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Skrivnost Zajčeve graščine
Skrivnost Zajčeve graščine
16,90€

Lastnosti

Koda: 9789616882194
Avtor: Teja Rosa
Avtor: Teja Rosa
E-knjiga: Ni e-knjiga
Število strani: 120
Vezava: trda
Mere: 150 x 210 mm
ISBN: 978-961-6882-19-4

O izdelku

Skrivnost Zajčeve graščine je zgodba o dolgo zamolčanem strašnem dogodku, ki buri domišljijo treh najstnikov pri odkrivanju preteklosti svojih prednikov.

Nenehno sem se ozirala prek rame, čeprav sem dobro vedela, da smo bili na tem zapuščenem kraju popolnoma sami. Za graščino se je razprostiral nekakšen park ali bolj travnik z nekaj drevesi, ki so rasla ob robu. Toda karkoli je že to bilo, zagotovo ni bil navaden park … Po vsem vrtu so v skrbno urejenem vzorcu ležali kamniti zajčki. Bili so skoraj popolnoma beli, kakor da se jih zob časa sploh ne bi dotaknil. Moralo jih je biti več kot sto. »Kaj je tisto?« je nato vprašala Ana in iztegnila roko proti nekakšnemu kamnu, ki je bil zaradi sive barve videti, kakor da ne spada med vse tiste bele zajčke, ki so bili posejani po travniku. »Al?« je zašepetala Nina. »Kaj če bi se vrnili domov?« »Ne vem, če je bila to dobra ideja,« je zamrmrala Ana, ko smo prišli bliže. Tisti sivi kamen je bil namreč nagrobnik.

Podobni izdelek

Otrok luči
Proza
20,28€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh