Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Za otroke

Stonoga Goga

Antoon Krings

Nekega dne, ko se Goga odpravi na obisk k prijateljem, začnejo njene številne nogice divje cepetati in opletati naokoli. Nikakor je nočejo ubogat... Več
9,99€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Stonoga Goga
Stonoga Goga
9,99€

Lastnosti

Koda: 9789612615000
Avtor: Antoon Krings
Založba: Didakta
Število strani: 24
Vezava: trda
Mere: 195 x 197 mm

O izdelku

Drobižki so avtorsko delo Antoona Kringsa, ki se je rodil leta 1962 v Franciji. Njegova poučna in zabavna zbirka je postala mednarodna uspešnica, doslej je pri založbi Gallimard izšlo že 36 naslovov, letos pa so v Franciji začeli tudi s predvajanjem risanke o Drobižkih. V slovenščino je knjižici izvrstno prevedla Polonca Kovač in ohranila stil in humornost izvirnika.

Drobižki so žuželke in druge male živali in vsi živijo na istem vrtu. Vedenje Drobižkov je zelo podobno vedenju majhnih otrok: lahko občutijo veselje in jezo, bolečino in nežnost, zavist in prijateljstvo. Svet Drobižkov je svetel in pomirjujoč, poln domišljije in humorja. Zgodbice imajo tudi poučno noto: Drobižki so med seboj v najrazličnejših odnosih, včasih se prepirajo med seboj, ampak obenem spoznavajo, da so drugi drugačni in se učijo te razlike sprejemati.

Zelo ekspresivne ilustracije pomagajo otrokom razvijati občutek za umetnost in barve. Knjižice imajo zelo primeren format in otroci jih z lahkoto prelistavajo. Knjižice so namenjene otrokom od 3 do 7 let, ker pa skrivajo v sebi veliko humorja in tudi kakšno ost jih z zanimanjem preberejo tudi odrasli.

Podobni izdelek

Trije fatimski pastirčki
Za otroke
14,90€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh