Ob vsakem nakupu nad 40€ brezplačno prejmete DVD Dober prijatelj - Pedro Opeka!

Zapri
Iskanje
Razprodano
Za otroke

Tri vrtnice

Olivier Bonnewijn

Izdelek je razprodan.


Lastnosti

Ikona seznama Koda: 978-961-93026-1-3
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga
Ikona seznama Založba: Emanuel
Ikona seznama Leto izdaje: 2010
Ikona seznama Število strani: 48
Ikona seznama Mere: 160x180

O izdelku

Knjiga Tri vrtnice nas vabi v Tinkarin molitveni kotiček. Dotakne se tem vere, tišine in vztrajnosti. Bistvo osebne molitve je prikazano tako dobro, da bo to obogatitev tudi za odraslega bralca. Tinkara spozna, kaj lahko stori, ko jo pri molitvi raztresajo različne misli in zakaj je pomembno, da sploh moli in pri molitvi vztraja.

Dogodivščine Pepija in Tinkare so mini romani izpod peresa Oliviera Bonnewijna, duhovnika Skupnosti Emanuel, ilustrirala jih je Amandine Wanert, namenjene pa so otrokom med osmim in enajstim letom starosti.

Glavna junaka zbirke sta dvojčka Pepi in Tinkara. V svojih običajnih dogodivščinah s pridihom neobičajnega se morata soočiti  z marsikatero preizkušnjo, konflikti in življenjskimi vprašanji, ob tem pa postopoma odkrivata osebni odnos z Jezusom in zaupanje vanj. Avtor se v zgodbah loteva pomembnih življenjskih tem, kot so npr. prijateljstvo, prepiri staršev, molitev, neozdravljiva bolezen otroka, praznovanje božiča, žalost, ipd. Na koncu vsake zgodbe so dodana vprašanja, ki pomagajo k njenemu boljšemu razumevanju.

Podobni izdelek

Za otroke
20,00€ Poglej izdelek: Filo in Zofija

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh