Ob vsakem nakupu nad 40€ brezplačno prejmete DVD Dober prijatelj - Pedro Opeka!

Zapri
Iskanje
Novo
Pričevanja

Tukaj sem zate

Nataša Rupena

»Zato sem to, kar mi je namenil Oče, sprejel iz ljubezni do vseh in do tebe, draga moja. Pripravljen sem bil na veliko daritev samega sebe …« Več
23,30€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Tukaj sem zate
Tukaj sem zate
23,30€
Dodaj
Zmanjšaj

Lastnosti

Ikona seznama Koda: 9789619549704
Ikona seznama Založba: Nataša Rupena s.p
Ikona seznama Leto izdaje: 2021
Ikona seznama Število strani: 44

O izdelku

Besedilo in ilustracije slikanice so nastale po navdihu in spontano po tem, ko se je avtorica soočila z globoko osamljenostjo in strahom, ki ju je nosila v sebi od otroštva. V procesu ozdravljanja se je srečala sama s seboj, kot tista mala deklica, ki je iskala tolažbo, pa je ni našla. Kot odrasla je spoznala Jezusa in zdaj ga je lahko povabila v svojo ranjeno notranjost.

Občutila je tako, kot je zapisala – da je Jezus potrkal na njena vrata in vprašal, če lahko vstopi. Dovolila mu je … in povedal ji je zgodbo njegovega življenja. Med tem ji je pripovedoval o njegovi ljubezni do nje, njegovi skrbi in kako komaj čaka, da se mu prepusti in mu zaupa. Ob njem je avtorica ozdravljala in postajala vse boljša – srečna in močna ter predvsem polna veselja!

Knjiga je pisana za deklice, ker jo je doživljala skozi svojo ženskost, vendar ni namenjena le našim hčerkam ali otrokom. Namenjena je tudi ženskam, mamicam – saj v vsaki od nas živi ta mala deklica, ki čaka na tolažbo.

Avtorica si želi, da bi jo prebrale vse žene, mamice, hčere, deklice … in da bi jih nežna Jezusova navzočnost ozdravila.

Podobni izdelek

Za mladino
7,50€ Poglej izdelek: Tvoj šepet 2021

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh