Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Filozofija in esejistika

Zajedavski um

Gad Saad

Obstaja vojna proti resnici ... in če v njej ne zmagamo, bo žrtev intelektualna svoboda. Več
39,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Zajedavski um
Zajedavski um
39,90€

Lastnosti

Koda: 9789610408826
Avtor: Gad Saad
Avtor prevoda: Niki Neubauer
Založba: Družina
Leto izdaje: 2022
Število strani: 212
Vezava: trda
Mere: 153 x 230 mm

O izdelku

Obstaja vojna proti resnici ... in če v njej ne zmagamo, bo žrtev intelektualna svoboda. Zavezanost Zahoda svobodi, razumu in resničnemu liberalizmu še nikoli ni bila tako resno ogrožena kot danes, zaradi zadušljivih sil politične korektnosti.

Dr. Gad Saad, voditelj izjemno priljubljene YouTube oddaje 'THE SAAD TRUTH', skuša razkrinkati to, čemur pravi slabe ideje ali bolje "patogene ideje", ki ubijajo zdrav razum in odpravljajo racionalno razpravo. Te ideje so postale sestavni del naših univerz in se s svojo tiranijo politične korektnosti širijo naprej ter ogrožajo naše najosnovnejše svoboščine – vključno s svobodo misli in govora.

Nevarnost je resna, a kot pokaže dr. Saad, je politično korektna dogma prepredena z logičnimi zmotami. Imamo močno orožje, s katerim se lahko borimo, če le imamo pogum, da ga uporabimo.

Zajedavski um je provokativen vodnik za obrambo razuma in intelektualne svobode, ter bojni krik za ohranjanje naših temeljnih pravic. S tem pa je tudi postala ena najbolj kontroverznih knjig v zadnjem času in posledično ena izmed knjig, o katerih se največ govori.

Podobni izdelek

Uvod v krščansko filozofijo
Filozofija in esejistika
24,90€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Povezani članki

Nazaj na vrh