Zapri
Iskanje

Revija Mavrica praznuje 50 let

Januarja 1972 je izšla prva številka Mavrice in od takrat vsak mesec razveseljuje bralce - vse od najmlajših, ki berejo še v maminem naročju, do tistih, ki so že zakorakali v najstniška leta.

Veseli in hvaležni smo, da imajo slovenski otroci že 50 let na voljo odlično katoliško revijo, ob kateri rastejo, postajajo bralci, kuharji, ustvarjalci... Revijo, ki navdušuje za Dobroto, Resnico in Lepoto.

Pridite pod Mavrico še vi!

Ob praznovanju 50. letnice lahko za svojega otroka brezplačno naročite 1 izvod Mavrice in ob tem za darilo dobite še Mavrični zabavnik in frizbi. Posebna ponudba ob praznovanju 50. letnice velja do porabe zalog.

Izpolnite spodnji obrazec in prejmite darilo za 50 let Mavrice:

Polja označena z * so obvezna!

Dovoljujem, da Družina d.o.o. moje osebne podatke s te naročilnice obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za tržno-komunikacijske namene podjetja Družina d.o.o. Na podlagi veljavne zakonodaje, ki ureja varstvo osebnih podatkov, lahko posameznik kadar koli zahteva popravek ali izbris podatkov, in sicer na naslov: Družina d.o.o., Krekov trg 1, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti narocila@druzina.si.
Nazaj na vrh