Zapri
Iskanje

Oznanjevalec

Oznanjevalec, revija za oznanjevanje, je namenjena duhovnikom, katehetom, katehistinjam in vsem, ki želijo argumentirano oznanjevati Božjo besedo. Več

O reviji

Izhaja štirikrat letno in prinaša: 

  • izvirne predloge slovenskih duhovnikov, redovnikov, redovnic in laikov za katehezo in pridigo pri nedeljskem bogoslužju po triletnem liturgičnem krogu (A, B in C),
  • besedila domačih in tujih avtorjev,
  • spodbudo za nove pastoralne prijeme pri oznanjevanju.

Revija, ki jo slovenski duhovniki poznajo kot zbirko pridigarskih osnutkov še iz predvojnih časov, poleg liturgičnega leta upošteva aktualna pastoralna dogajanja v vesoljni in krajevnih Cerkvah ter družbene razmere in potrebe, v katerih živi slovenski kristjan.

Aplikacija za naročnike revije Oznanjevalec!
Naročniki revije Oznanjevalec lahko odslej revijo v celoti prebirate tudi na svojih pametnih telefonih. Aplikacija prinaša izvirne predloge slovenskih duhovnikov, redovnikov, redovnic in laikov za katehezo in pridigo pri nedeljskem bogoslužju po triletnem liturgičnem krogu (A, B in C).

Gremo po vrsti:
1. Revijo ste na dom prejeli v plastični ovojnici skupaj s kartončkom, na katerem je izpisan vaš naslov. Nad vašim imenom je naročniška številka, ki vam bo služila kot pomoč pri registraciji na spletni strani www.druzina.si/revija/oznanjevalec.
2. V desnem zgornjem kotu te strani se registrirajte kot uporabnik.
3. Odprite povezavo https://flippwa.druzina.si/oznanjevalec.
4. Namestite si aplikacijo na svoj pametni telefon. Pri tem so vam lahko v pomoč navodila, ki jih najdete na povezavi: https://youtu.be/wUE75kjw6j0.


Številka izdaje 1, letnik 2021

Izberi številko in prelistaj zgoraj.

Nazaj na vrh