Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Družina na Zlatem bobnu

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 31. 10. 2015 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 11.11.2015 / 08:15
Družina na Zlatem bobnu

Družina na Zlatem bobnu

V Portorožu je bil od 12. do 16. oktobra 22. mednarodni oglaševalski festival Zlati boben, na katerem je sodelovala tudi založba Družina.


Glavni govorec, ki ni oglaševalec, je bil univerzitetni predavatelj, glavni makroekonomski strateg pri največji češki banki in nekdanji svetovalec češkega predsednika Václava Havla Tomáš Sedláček. Njegovo najpomembnejše delo Ekonomija dobrega in zla, ki je bilo predstavljeno tudi na Zlatem bobnu, je lani izdala založba Družina. Zanjo je prejel vrsto nagrad, med drugim je bila knjiga izbrana za najboljšo poslovno knjigo na frankfurtskem knjižnem sejmu in na lanskem slovenskem knjižnem sejmu v Ljubljani, založba Družina pa jo je v letu dni že dvakrat ponatisnila.

Sedláček je v petek, 16. oktobra, na Zlatem bobnu s predavanjem »Veliki premiki narodov – pot v digitalno« navdušil zbrane poslušalce. Spregovoril je o spremembah, ki so nas pripeljale v digitalno dobo, pomenu ekonomije in virtualnem svetu. Tudi gospodarska kriza je bila predvsem posledica porušenja virtu...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh