Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pričarajte otrokom ustvarjalen božič

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 09. 12. 2019 / 12:38
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 09.11.2023 / 11:00
Ustavi predvajanje Nalaganje

Pričarajte otrokom ustvarjalen božič

Naj bo adventni čas poseben tudi za vaše otroke. Berite jim zgodbe o Mariji in Jožefu, skupaj ustvarjajte in naredite jaslice.

Naj bo adventni čas poseben tudi za vaše otroke. Berite jim zgodbe o Mariji in Jožefu ter druge svetopisemske zgodbe, skupaj ustvarjajte okraske, voščilnice in darila, barvajte zgodbe in seveda naredite jaslice!

Zgodbe za advent in božič

Knjiga Zvezdica v svetilki prinaša zgodbe od potovanja Marije in Jožefa v Betlehem do rojstva Božjega sina. V dneh pred božičem je pot Marije in Jožefa do Betlehema polna raznoraznih težav in preizkušenj, a kot razkrivajo zgodbe v tej knjigi, se vsak dan zgodi majhen čudež.
Zgodbe o posameznih čudežih nam postopoma razkrivajo skrivnost božiča, dokler končno ne pridemo do hleva v Betlehemu, kjer nas v pričakovanju Kristusovega rojstva čaka Luč vseh luči.

Pobarvajte z otroki božične in druge zgodbe

Mlajši se bodo razveselili pobarvanke. Najnovejša, Moje malo sveto pismo, otrokom z malo besed in veliko slik razkriva svetopisemske zgodbe. Med adventnimi in božičnimi pobarvankami pa lahko najdete zgodbo o Jezusovem rojstvu, Prvi božič, Moja božična pobarvanka in 25 adventnih pobarvank.



Skozi zgodbe in pobarvanke bodo otroci spoznavali pomen božiča in se ga tako še bolj veselili.

Ustvarjajte skupaj!

Pričakajte božič ustvarjalno! V knjigi 25 ustvarjalnih idej za božič najdete 25 idej za voščilnice, okraske in za zavijanje daril. Vsaka izmed njih je preprosto razložena v le nekaj enostavnih korakih. Pripravite škarje, papir in lepilo – čas je za ustvarjalno odštevanje do božiča!



Prav gotovo boste tudi letos naredili jaslice. Morda bi bile tokrat malo drugačne? Kakšne? Poglejte v knjigo Naredimo jaslice!, sledite preprostim in razumljivim navodilom, ustvarite jaslice in povabite Jezuščka v svoj dom!

S knjigo 101 božična naloga bodo otroci spoznali zgodbe o angelu, ki obišče Marijo, iskanju zatočišča, o pastirjih, ki obiščejo Jezusa in na koncu še zgodbo o tem, kako sveta Družina zbeži v Egipt. Medtem pa jih bodo zabavale naloge, kot so dopolnjevanje besed, lepljenje nalepk, risanje in barvanja.


Kupi v trgovini

Vstopi v sveto pismo
Sveto pismo
27,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh