Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Okrepite družine v molitvi«

Za vas piše:
P.T.
Objava: 13. 08. 2005 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 15.07.2009 / 06:15

»Okrepite družine v molitvi«

Od 14. do 17. julija je bila pod naslovom Spominjamo se, praznujemo, verujemo v Rimu evropska konferenca organizacije Zakonci za Kristusa (Couples for Christ) ob deseti obletnici začetka njenega delovanja v Evropi.

Od 14. do 17. julija je bila pod naslovom Spominjamo se, praznujemo, verujemo v Rimu evropska konferenca organizacije Zakonci za Kristusa (Couples for Christ) ob deseti obletnici začetka njenega delovanja v Evropi. Zbralo se je več kot 2000 delegatov iz 27 evropskih držav in častnih članov iz Azije, Amerike, Avstralije in z Bližnjega vzhoda; organizacija deluje v 126 državah sveta.

Program je bil sestavljen iz predstavitve vsake države in začetkov delovanja v tej državi, praznovanja, predavanj, delavnic in tekmovanj, v katerih so sodelovali člani vseh vej gibanja: otroci, mladina, samski, razvezani in zakonci. Slovenijo, ki se je včlanila v organizacijo maja leti, smo predstavili s slovenskimi jedmi, izdelki domače obrti in nagradnim kvizom o njenih lepotah.

Vrhunec praznovanja je bila maša za vse udeležence, ki jo je skupaj z enajstimi duhovniki daroval predsednik Papeškega sveta za družino kardinal Alfonso Lopez Trujillo v nedeljo zvečer v baziliki sv...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh