Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Krščanski filmski ustvarjalci

Dominik Frelih
Za vas piše:
Dominik Frelih
Objava: 17. 09. 2005 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 27.11.2013 / 07:04

Krščanski filmski ustvarjalci

Prvi Krščanski filmski festival, ki se te dni dogaja pri Sv. Jožefu v Ljubljani, je presenetil tako organizatorje kot tudi udeležence.
Prvi Krščanski filmski festival, ki se te dni dogaja pri Sv. Jožefu v Ljubljani, je presenetil tako organizatorje kot tudi udeležence. Organizatorji so bili gotovo zadovoljni, ker je prispelo devetnajst filmov in pet videospotov.

Kulturno društvo OBOK, ki je pri Sv. Jožefu pripravilo prvi filmski festival, se je potrudilo, saj je pogon takega festivala kar zajeten projekt. Udeležili so se ga lahko filmski ustvarjalci, ki so jim blizu krščanske verske vrednote in ki so poslali svoje prispevke do začetka septembra. Prispevki so morali izpolnjevati pogoje različnih festivalskih kategorij. V prvi kategoriji so bili videospoti duhovne glasbe, v drugi kratki filmi različnih zvrsti, v tretji pa s temo: kristjan v družbi – s čim te bogatim. Nagrajeni filmi bodo predvajani na srečanju mladih, ki bo v soboto v Stični. V soboto, 10. septembra, so podelili nagrade za prispele filme.

Komisija, ki sta jo poleg jezuita Marjana Kokalja sestavljala tudi ustvarjalca, novinar J...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh